|
Bahasa: EN | BM |

Kebaikan Alat Makan Malam Melamin

Ini adalah beberapa sebab utama untuk memilih peralatan makan melamin.

1. Tahan lama dan tahan pecah

Mari kita lihat melamin dari sudut yang berbeza. Melamin ialah sebatian berasaskan organik dan kaya nitrogen yang digunakan dalam pembuatan produk melamin seperti pinggan, peralatan memasak dan pinggan. Resin melamin tahan lama dan tahan pecah menjadikannya lebih menarik daripada peralatan rumah plastik lain. Produk melamin kami cukup kuat untuk menahan haus dan lusuh setiap hari, dan juga menahan calar dan penyalahgunaan.

2. La kelihatan dan terasa seperti porselin atau seramik halus

Melamin telah menyaksikan peningkatan populariti sejak beberapa tahun kebelakangan ini. Produk melamin adalah wajaran berat, rupa mewah berkilat. Pinggan Melamin kami diperbuat daripada 100% Melamin gred tinggi. Ini menjadikan ia lebih kuat dan lebih tahan lama daripada plat melamin lain. Setiap bahagian digilap tangan untuk memberikan penampilan porselin itu.

3. Berkualiti tinggi, selamat makanan dan bebas BPA

Orang sering tertanya-tanya sama ada melamin selamat. Penilaian Keselamatan dan Risiko FDA Melamin mengatakan bahawa melamin selamat digunakan. Produk Melamin kami adalah standard keselamatan yang tinggi dan bebas BPA. Suhu ketuhar yang tinggi dan gelombang mikro yang boleh menyebabkan kerosakan kepada integriti bahan harus dielakkan.

4. Sesuai untuk hiburan dalaman dan luaran

Alat makan dan peralatan hidangan melamin boleh digunakan di dalam dan di luar rumah, tidak seperti porselin atau seramik halus. Perkakas makan melamin boleh digunakan pada acara luar, barbeku, makan di tepi kolam renang, dan menghiburkan patio, tanpa rasa takut pecah atau pecah.

5. Elegen dan mampu milik

Peralatan makan melamin adalah pilihan terbaik untuk kecanggihan dan kepraktisan. Dan ia adalah pilihan yang sangat berpatutan. Peralatan makan melamin boleh digunakan untuk acara rasmi seperti majlis perkahwinan atau majlis makan malam. Ia hampir tidak boleh dihancurkan, tahan cip dan hampir tidak boleh dihancurkan. Anda boleh memilih Melamine Tableware sebagai hadiah perkahwinan dan hadiah untuk pasangan 'rumah pertama', serta ibu bapa yang mempunyai anak kecil yang gemar menganjurkan majlis makan malam mesra kanak-kanak.

6. Pencuci pinggan mangkuk selamat dan mudah dibersihkan

Pinggan makan melamin cepat dan mudah dibersihkan. Pinggan makan melamin tidak berliang dan tahan noda. Ia juga mudah dibersihkan. Peralatan makan melamin boleh dicuci di dalam mesin basuh pinggan mangkuk pada kedua-dua rak atas dan bawah, menjadikan hiburan dan makan menjadi mudah.

7. Tersedia dalam pelbagai warna yang bergaya dan corak yang unik

Peralatan makan melamin boleh didapati dalam pelbagai warna, bentuk dan corak.

12 May 2022